WIM

Bibliografia Publikacji Pracowników
Wojskowego Instytutu Medycznego w Warszawie

Baza tworzona przez Bibliotekę Naukową WIM



Zapytanie: FOOD HYPERSENSITIVITY - IMMUNOLOGY
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Autorzy: Katarzyna Szymańska, Aleksander Zakrzewski, Jerzy Kruszewski.
Tytuł: Nadwrażliwość na dodatki do żywności - opis przypadku.
Tytuł równoległy: Hypersensitivity reactions to food additives - a case report.
Czasopismo: Lekarz Wojskowy
Szczegóły: 2018 : T. 96, nr 2, s. 162-164, bibliogr 12 poz., sum.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Katarzyna Szymańska
ISSN: 0024-0745
Typ publikacji: PA
Typ publikacji: PPK
Język publikacji: PL
Punktacja Min. Nauki: 6.000
Praca afiliowana przez WIM
Polskie hasła przedmiotowe:
Medical Subject Headings:
Adres url:

2/2
Autorzy: Joanna Fotschki, Barbara Wróblewska, Bartosz Fotschki, Bolesław Kalicki, N. Rigby, A. Mackie.
Tytuł: Microbial transglutaminase alters the immunogenic potential and cross-reactivity of horse and cow milk proteins
Czasopismo: Journal of Dairy Science
Szczegóły: 2020 : Vol. 103, nr 3, s. 2153-2166, bibliogr. 50 poz., sum.
Uwagi: Epub 2020 Jan 9 ; Autor korespondencyjny: Joanna Fotschki
ISSN: 0022-0302
Typ publikacji: ZA
Typ publikacji: PO
Język publikacji: EN
Wskaźnik Impact Factor ISI: 4.034
Punktacja Min. Nauki: 200.000
Praca afiliowana przez WIM
Polskie hasła przedmiotowe:
Medical Subject Headings:
Inne bazy podające opis:
  • MEDLINE/PubMed
  • Scopus
  • Web of Science

    DOI:
    Adres url:

      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | WIM