WIM

Bibliografia Publikacji Pracowników
Wojskowego Instytutu Medycznego w Warszawie

Baza tworzona przez Bibliotekę Naukową WIM



Zapytanie: KRAJOWA KONFERENCJA NAUKOWA NT HIGIENA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA PODSTAWĄ ZDROWIA SZ
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Autorzy: D[ariusz] Blinowski, K[rzysztof] Kłos, J[olanta] Korsak, A. Kłos.
Tytuł: Ocena żywienia żołnierzy, honorowych dawców krwi - badania ankietowe.
Tytuł całości: W: Krajowa Konferencja Naukowa nt. "Higiena żywności i żywienia podstawą zdrowia", Szklarska Poręba, 22-24 wrzesień 1999 r. : Materiały
Adres wydawniczy: [Szklarska Poręba, 1999]
Strony: s. 115
Typ publikacji: PSZ
Język publikacji: PL
Polskie hasła przedmiotowe:

2/3
Autorzy: W[aldemar] Halota, M[ałgorzata] Pawłowska, K[rzysztof] Kłos, M. Czerniawska-Ankiersztein, M[irosław] Kłos.
Tytuł: Problemy związane z żywieniem zakażonych HIV i chorych na AIDS.
Tytuł całości: W: Krajowa Konferencja Naukowa nt. "Higiena żywności i żywienia podstawą zdrowia", Szklarska Poręba, 22-24 wrzesień 1999 r. : Materiały
Adres wydawniczy: [Szklarska Poręba, 1999]
Strony: s. 131
Typ publikacji: PSZ
Język publikacji: PL
Polskie hasła przedmiotowe:

3/3
Autorzy: A. Kłos, J. Chaś, J. Bertrandt, K[rzysztof] Kłos.
Tytuł: Wpływ diety 4,5% energii z białka, wzbogacanej kwasem foliowym i witaminami z grupy B, na parametry hematologiczne krwi szczura.
Tytuł całości: W: Krajowa Konferencja Naukowa nt. "Higiena żywności i żywienia podstawą zdrowia", Szklarska Poręba, 22-24 wrzesień 1999 r. : Materiały
Adres wydawniczy: [Szklarska Poręba, 1999]
Strony: s. 182
Typ publikacji: PSZ
Język publikacji: PL
Polskie hasła przedmiotowe:

  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | WIM