WIM

Bibliografia Publikacji Pracowników
Wojskowego Instytutu Medycznego w Warszawie

Baza tworzona przez Bibliotekę Naukową WIM



Zapytanie: THIRD ASIAN CONFERENCE ON FOOD SAFETY AND NUTRITION IMPROVING NUTRITION AND FO
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: J. Bertrandt, Krzysztof Kłos, A. Kłos, J. Chaś.
Tytuł: Influence of reduced intake of the diet enriched with folic acid and vitamins of B group, on selected haematological blood parameters of rats physically.
Tytuł całości: W: Third Asian Conference on Food Safety and Nutrition. Improving Nutrition and Food Safety for the New Millennium, October 3-6, 2000, Beijing, China : Program and Abstracts
Adres wydawniczy: [Beijing, 2000]
Strony: s. N13
Typ publikacji: ZSZ
Język publikacji: EN
Polskie hasła przedmiotowe:

  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | WIM