WIM

Bibliografia Publikacji Pracowników
Wojskowego Instytutu Medycznego w Warszawie

Baza tworzona przez Bibliotekę Naukową WIM



Zapytanie: VI KRAJOWE WARSZTATY ŻYWIENIOWE POSTĘPY W EPIDEMIOLOGII I OCENIE ŻYWNOŚCI FUNK
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: A. Kłos, J. Bertrandt, Krzysztof Kłos, E. Rozmysł, Michał Abramowicz.
Tytuł: Ocena stanu odżywiania mężczyzn jako wynik indywidualnego sposobu żywienia.
Tytuł całości: W: VI Krajowe Warsztaty Żywieniowe "Postępy w epidemiologii i ocenie żywności funkcjonalnej", Poznań-Kraków, 1-3 września 2004 r
Adres wydawniczy: Poznań-Kraków, 2004
Strony: s. 76-77
Typ publikacji: PSZ
Język publikacji: PL
Polskie hasła przedmiotowe:

  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | WIM