WIM

Bibliografia Publikacji Pracowników
Wojskowego Instytutu Medycznego w Warszawie

Baza tworzona przez Bibliotekę Naukową WIM



Zapytanie: ŻYWNOŚĆ MODYFIKOWANA GENETYCZNIE
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Autorzy: T. Płusa, Rafał Sokołowski.
Tytuł: Współczesne zagrożenia życia wywoływane zakażeniami wirusowymi i bakteryjnymi.
Tytuł całości: W: Zarządzanie kryzysowe w administracji.
Odpowiedzialni za całość: redakcja: red. nauk.: Robert Częścik, Zdzisław Nowakowski, Tadeusz Płusa, Jan Rajchel, Kazimierz Rajchel.
Adres wydawniczy: Warszawa-Dęblin : Wyższa Szkoła Policji; Wyższa Szkoła Informatyki, Zarządzania i Administracji; Wyższa Oficerska Szkoła Sił Powietrznych; Wojskowy Instytut Medyczny, 2014
Strony: s. 208-222, il., tab.
ISBN: 978-83-88910-43-2
Typ publikacji: PR
Język publikacji: PL
Punktacja Min. Nauki: 4.000
Praca afiliowana przez WIM
Polskie hasła przedmiotowe:

2/2
Autorzy: T. Płusa.
Tytuł: Zagrożenie bezpieczeństwa zdrowotnego przez żywność genetycznie modyfikowaną.
Tytuł równoległy: Threat of health safety by genetically modified food.
Czasopismo: Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Informatyki, Zarządzania i Administracji w Warszawie
Szczegóły: 2014, nr 4, s. 265-275, tab., bibliogr. 9 poz., streszcz., sum.
ISSN: 1641-9707
Typ publikacji: PA
Typ publikacji: PP
Język publikacji: PL
Punktacja Min. Nauki: 5.000
Polskie hasła przedmiotowe:
Adres url:

  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | WIM