WIM

Bibliografia Publikacji Pracowników
Wojskowego Instytutu Medycznego w Warszawie

Baza tworzona przez Bibliotekę Naukową WIM



Zapytanie: CHROMATOGRAFIA CIECZOWA WYSOKOSPRAWNA
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Autorzy: A. Costa, J.-P. Pais de Barros, G. Keith, Włodzimierz Baranowski, J. Desegres.
Tytuł: Determination of queuosine derivatives by reverse-phase liquid chromatography for the hypomodification study of Q-bearing tRNAs from various mammal liver cells.
Czasopismo: Journal of chromatography. B: Analytical technologies in the biomedical and life sciences
Szczegóły: 2004 : Vol. 801, nr 2, s. 237-247, bibliogr. 50 poz., sum.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Jean Desgres
ISSN: 1570-0232
Typ publikacji: ZA
Typ publikacji: PO
Język publikacji: EN
Wskaźnik Impact Factor ISI: 2.176
Punktacja Min. Nauki: 11.000
Polskie hasła przedmiotowe:
Inne bazy podające opis:
  • MEDLINE/PubMed
  • Scopus
  • Web of Science

    DOI:

    2/3
    Autorzy: M. Jaworska, M. Stańczyk, M. Wilk, G. Kłaczkow, E. Anuszewska, Justyna Barzał, Piotr Rzepecki.
    Tytuł: New approach for amino acid profiling in human plasma by selective fluorescence derivatization.
    Czasopismo: Amino Acids
    Szczegóły: 2012 : Vol. 43, nr 4, s. 1653-1661, il., tab., bibliogr. [15] poz., sum.
    Uwagi: Epub 2012 Feb 18.
    ISSN: 0939-4451
    Typ publikacji: ZA
    Typ publikacji: PO
    Język publikacji: EN
    Wskaźnik Impact Factor ISI: 3.914
    Punktacja Min. Nauki: 30.000
    Praca afiliowana przez WIM
    Polskie hasła przedmiotowe:
    Inne bazy podające opis:
  • MEDLINE/PubMed
  • Scopus
  • Web of Science

    DOI:
    Adres url:

    3/3
    Autorzy: Anna M. Ogrodowczyk, Bolesław Kalicki, Barbara Wróblewska.
    Tytuł: The effect of lactic acid fermentation with different bacterial strains on the chemical composition, immunoreactive properties, and sensory quality of sweet buttermilk.
    Czasopismo: Food Chemistry
    Szczegóły: 2021 : Vol. 353, Art. nr 129512, s. 1-11, bibliogr. [39] poz., sum.
    Uwagi: Epub 2021.03.09 ; Autor korespondencyjny: Anna M. Ogrodowczyk
    ISSN: 0308-8146
    Typ publikacji: ZA
    Typ publikacji: PO
    Język publikacji: EN
    Wskaźnik Impact Factor ISI: 7.514
    Punktacja Min. Nauki: 200.000
    Praca afiliowana przez WIM
    Polskie hasła przedmiotowe:
    Medical Subject Headings:
    Inne bazy podające opis:
  • MEDLINE/PubMed
  • Scopus
  • Web of Science

    DOI:
    Adres url:

      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | WIM