WIM

Bibliografia Publikacji Pracowników
Wojskowego Instytutu Medycznego w Warszawie

Baza tworzona przez Bibliotekę Naukową WIM



Zapytanie: SMAK
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Autorzy: K[arolina] Dżaman, P[iotr] Rapiejko, D[ariusz] Jurkiewicz, J[an] Ratajczak, W. Pleskacz, A. Wałkanis.
Tytuł: The impact of electric current impulse shape on the value of taste feeling threshold in electrogustometry.
Tytuł całości: W: Środowiskowe źródła zagrożeń zdrowotnych. [T. 3] / red. nauk. Adam Kaczor, Andrzej Borzęcki, Maria Iskra
Adres wydawniczy: Lublin : Katedra i Zakład Higieny Akademii Medycznej im. Prof. Feliksa Skubiszewskiego, 2007
Strony: s. 863-865, tab., bibliogr. 6 poz., sum.
ISBN: 978-83-925940-7-9
Typ publikacji: PR
Język publikacji: EN
Polskie hasła przedmiotowe:

2/2
Autorzy: Bożena Szabelska.
Tytuł: Wpływ leków stosowanych w premedykacji przed zabiegami chirurgicznymi na zmysł smaku.
Tytuł równoległy: Influence on the taste sense of medicines applied in premedication before surgery.
Czasopismo: Alergoprofil
Szczegóły: 2013 : Vol. 9, nr 3, s. 34-38, il., tab., bibliogr. 9 poz., streszcz., sum.
ISSN: 1734-7572
Typ publikacji: PA
Typ publikacji: PO
Język publikacji: PL
Punktacja Min. Nauki: 6.000
Praca afiliowana przez WIM
Polskie hasła przedmiotowe:

  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | WIM