WIM

Bibliografia Publikacji Pracowników
Wojskowego Instytutu Medycznego w Warszawie

Baza tworzona przez Bibliotekę Naukową WIM



Zapytanie: WITAMINY GRUPY B
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/4
Autorzy: A. Kłos, J. Bertrandt, M[irosław] Kłos, K. Chac.
Tytuł: Changes of selected haemotological parameters in blood of rats limited fed the diet enriched with vitamin B2, B4 and folic acid.
Czasopismo: Scand. J. Nutr.
Szczegóły: 1999 : 2, Suppl. 34, 67S
Uwagi: The 8th European Nutrition Conference, Lillehammer, Norway 17-19 June 1999.
Typ publikacji: ZSZ
Język publikacji: EN
Polskie hasła przedmiotowe:

2/4
Autorzy: A. Kłos, J. Bertrandt, K[rzysztof] Kłos, K. Chac.
Tytuł: Influence of limitation of B2 vitamin enriched diet on haematological indicators in rats blood.
Czasopismo: Scand. J. Nutr.
Szczegóły: 1999 : 2, Suppl. 34, 66S-67S
Uwagi: The 8th European Nutrition Conference, Lillehammer, Norway 17-19 June 1999.
Typ publikacji: ZSZ
Język publikacji: EN
Polskie hasła przedmiotowe:

3/4
Autorzy: J. Bertrandt, Krzysztof Kłos, A. Kłos, J. Chaś.
Tytuł: Influence of reduced intake of the diet enriched with folic acid and vitamins of B group, on selected haematological blood parameters of rats physically.
Tytuł całości: W: Third Asian Conference on Food Safety and Nutrition. Improving Nutrition and Food Safety for the New Millennium, October 3-6, 2000, Beijing, China : Program and Abstracts
Adres wydawniczy: [Beijing, 2000]
Strony: s. N13
Typ publikacji: ZSZ
Język publikacji: EN
Polskie hasła przedmiotowe:

4/4
Autorzy: A. Kłos, J. Chaś, J. Bertrandt, Krzysztof Kłos.
Redakcja suplementu: Jerzy Bertrand, Anna Kłos, Zbigniew Ciołek
Tytuł: Wpływ diety 4,5% energii z białka wzbogaconej kwasem foliowym i witaminami z grupy B na parametry hematologiczne krwi szczura.
Czasopismo: Żywienie Człowieka i Metabolizm
Szczegóły: 2000 : T. 27, supl., s. 424-426
Konferencja: Instytut Żywności i Żywienia, Szklarska Poręba, 1999.09.22
ISSN: 0209-164X
Typ publikacji: PAS
Typ publikacji: PO
Język publikacji: PL
Polskie hasła przedmiotowe:

  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | WIM