WIM

Bibliografia Publikacji Pracowników
Wojskowego Instytutu Medycznego w Warszawie

Baza tworzona przez Bibliotekę Naukową WIM



Zapytanie: ŻYWNOŚĆ NAUKA TECHNOL JAKOŚĆ
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: Tomasz Matuszewski, Krzysztof Kłos, J. Kędziora, M. Rutkowski, Sławomir Tokarski.
Tytuł: Ocena wpływu suplementacji diety witaminami A, E i C na ich zawartość w osoczu krwi osób starszych.
Czasopismo: Żywność. Nauka Technol. Jakość
Szczegóły: 2009 : T. 16, nr 4, s. 264-270, il., tab., bibliogr., streszcz.
ISSN: 1425-6959
Typ publikacji: PA
Typ publikacji: PO
Język publikacji: PL
Punktacja Min. Nauki: 9.000
Praca afiliowana przez WIM
Polskie hasła przedmiotowe:

  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | WIM